Bo Troensegaard

Klipper

Dokumentar

Jeg laver dokumentarfilm, følgende er et par eksempler:


Malte Mathies' Politik.

Malte Mathies Løcke er 22 år og blev valgt ind i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet i Frederiksberg Kommune i 2017. Her kæmper han for mindre ulighed kommunen og boliger der er til at betale for alle indkomster. Til dagligt studere han statskundskab på Københavns universitet og bor på 4. maj kollegiet på Frederiksberg, hvor han også er født og vokset op. Et portræt af en ung politiker. Filmen ligger på Socialdemokratiet Frederiksbergs hjemmeside, desuden er den blevet brugt af partiets Facebook kampagne.

Danmark er mit hjem.

Hvordan havner en politisk flygtning fra Iran i kommunal politik? Reza Katebi har boet i Danmark siden 1984 og er i dag medlem af Enhedslisten. Han har tre døtre og et aktivt arbejdsliv. Et portræt lavet for Enhedslisten Frederiksberg. Filmen ligger på Enhedslisten Frederiksbergs hjemmeside.

Afasiskolen

Afasiskolen i Valby er et tilbud for mennesker med en erhvervet hjerneskade. Her kan man træne de færdigheder som man måske har mistet. En reportage lavet for Hjernesagen. Filmen ligger på Afasiskolens hjemmeside, samt hjernesagens hjemmeside.

Diakonissestiftelsen.

Diakonissestiftelsen holder til på Frederiksberg. Organisationen blev stiftet af Droning Louise og blev grundlagt i slutningen af 1800 tallet. Virksomheden er vokset med tidens tand. Et portræt. Filmen ligger på Diakonissestiftelsens hjemmeside, samt på Frederiksberg Stadsarkivs hjemmeside; Byen i Byen.

Selv mor(d)

Jeanettes enæggede tvillingesøster Bettina, begik selvmord 27 år gammel. Jeanette har skrevet en bog om forløbet. Bogen er nu i handlen. Filmen ligger på Jeanettes hjemmeside; www.sommer-fugl.dk

Er det mig du snakker til?

Netværkstedet Thorvaldsen er et værested for psykisk sårbare i Frederiksberg kommune. Netværkstedet har eksisteret siden 1996, men er nu truet af lukning. Filmen ligger på Netværkstedets Thorvaldsens hjemmeside, desuden er den blevet brugt af 'En af os's facebook kampagne.

Huset

Huset er en ungdomsklub i Frederiksberg Kommune som har eksisteret i 45 år. Klubben har mange aktiviteter og traditioner. Blandt andet en lang historie med musik. Det var her rockgruppen DAD i sin tid blev dannet i klubbens øvelokaler. Huset er nu truet af lukning. Filmen ligger på Husets hjemmeside.

Sidste stoppested Del 1

Sidste stoppested er et dokumentarprogram i to dele, der følger livet på to forskellige plejehjem. Medvirkende er ældre på plejehjemmet, samt personale.

Sidste Stoppested Del 2

Del 2 af dokumentarprogrammet Sidste Stoppested, der følger livet på to forskellige plejehjem. Ryholtgaard i Hellerup og Betaniahjemmet på Frederiksberg.

Blågaards Plads

Blågaards Plads er et dokumentarprogram i fire dele, der fortæller historien om Blågaards Plads i hjertet af Nørrebro. Medvirkende er folk der har deres daglige færd på pladsen.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk