Bo Troensegaard

Klipper

Webfilm

Jeg laver webfilm for mindre virksomheder, organisationer og privatpersoner. Kontakt mig hvis det har interesse. 


Bittondk - Ny Guldsmed på Frederiksberg

Ved søerne på Frederiksberg, har Bente Bitton åbnet sin nye smykkeforretning; Bittondk, midt i en Coronatid. Her sælges håndlavede smykker, med et design der er inspireret af Mellemøsten og nordens minimalisme. Et lille portræt. Filmen ligger blandt andet på Bitton.dk - Bente Bittons hjemmeside.

Frederiksbergs gadekunst - ny malebog

Rikke Severinsen har lavet denne malebog med motiver fra Frederiksberg, kom og tegn med!

Green Love - 1 år.

Den veganske restaurant; Green Love på Godthåbsvej, fylder 1 år. Midt i en corona tid, har spisestedet klaret skærene og sælger vegansk og biodynamisk mad for fulde huse. En lille webfilm, lavet for Irene Larsen, indehaveren af Green Love.

Solbjerg Kirkegård

Solbjerg Kirkegård på Frederiksberg er over 150 år gammel. Her er begravet mange af Frederiksbergs personligheder. Et lille portræt af kirkegården, frem til i dag hvor kirkegården har fået nyt navn: Solbjerg Park Kirkegård. Filmen ligger blandt andet på Frederiksberg Stadsarkivs hjemmeside; Byen i Byen.

Teateret ved Sorte Hest.

Teateret ved Sorte Hest, ligger på Vesterbro ved det gamle Gæstegiveriet som har ligget samme sted siden 1600 tallet. Teateret som blev etableret i 1978 har hovedsageligt absurd teater på plakaten. På nuværende tidspunkt kører forestillingen; Den Skallede Sangerinde. Et portræt af en storbyscene.

Improskolen

Hos Improskolen på Vesterbrogade på Frederiksberg, kan man tage korte og lange kurser i Improteater. Her kan man lærer at slippe kontrollen, foran et publikum eller ude i samfundet. En reportage. Filmen er lavet for Improskolen og ligger på skolens hjemmeside.

Dyrehaven.

Jægersborg Dyrehave, nord for København er en skov med en lang historie. Området bliver i dag brugt, hovedsageligt som udflugts mål for mennesker fra København og omegn.

Waking Up.

Waking up er en lille montage om familieliv. En morgen på Nørrebro.

Typer i København.

Fotograf Anders Bentzon, fotografere tilfældige mennesker i København, til hans projekt: Typer i København.

Flodhestene i Zoologisk Have

På besøg hos flodhestene i Zoologisk Have.

Landbrughøjskolens Have.

En lille fortælling om Landbrughøjskolens Have.

Huset

Huset er en fritidsklub for børn og unge på Frederiksberg. Klubben har eksisteret i 45 år og har mange traditioner og aktiviteter. Den er nu truet af lukning.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk