Bo Troensegaard

Klipper

Klippeopgaver

Følgende er eksempler på tidligere produktioner som jeg har været klipper på.


Retten til at være rask - Trailer

Retten til at være rask er dokumentarfilmen om Mads der har været ramt af Skizofreni. Han er i dag erklæret rask og kæmper for at få de samme rettigheder som andre raske uden en diagnose. Dokumentarfilmen som jeg også har været klipper på, bliver vist på diverse filmfestivaler i løbet af 2018, desuden vil filmen kunne ses på DK4 i 2019 samt på bibliotekkernes Filmstriben. Produceret af Odd Resort.

Campingtur til Verdens Ende

Campister er i virkeligheden opdagelsesrejsende. Peer tager til Verdens Ende i Norge med sin campingvogn. Undervejs stifter han bekendtskab med Thor Heyerdal og Roald Asmussen. Produceret af Campingferie.dk

Hvamstad - Violinbygger i Smallegade

På Frederiksberg har nordmanden Ola Hvamstad sit værksted. Ola er én af de få violinbyggere i Danmark. Han har en lang uddannelse i Tyskland bag sig og fortæller her om sit fag. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Nattens bude - arbejder mens vi sover.

Når vi andre går til ro, viser der sig et andet folkefærd i byens gader. Avisbudene der omdeler post og aviser, når vi andre sover. Et portræt af et af bladhusenes største og uundværlige aktiver. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Varmtvandsbassinet på Frederiksberg Hosp

Varmtvandsbassinet på Frederiksberg Hospital er truet af lukning. Et portræt af bassinet og gigtforeningens arbejde med at bevare det, i dets nuværende form. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Klavs Graae - Kunstner i skind og læder

Klavs Graae har siden 1967 arbejdet med skind og læder. I dag er han mest kendt for sine bælter. Et portræt. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Galleri Karin Olesen

Karin Olesen har været udøvende kunstner siden hendes første udstilling på Charlottenborg i 1983. I dag driver hun et galleri på Gammel Kongevej og er selv bosat på Frederiksberg. Et portræt i anledning af en ny fernisering den 9. Februar 2018. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Blackbird Hill

Blackbird Hill er en smykkeforretning på Frederiksberg. Her bliver alt lavet fra bunden, pånær stenene som bliver importeret fra udlandet. Desuden kommer der her folk i praktik som har haft det svært. De finder nye veje i livet og nye ståsteder. Et portræt. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Kleins boghandel gennem 100 år.

Kleins boghandel på Frederiksberg har eksisteret i over 100 år. Butikken har netop fået ny ejer. Et portræt. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Alhambra

Revymuseet har skiftet navn til Alhambra. Det er der delte meninger om, Et filmhold var med til indvielsen af museet og navnefesten. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Krystalisværket.

Krystalisværket som havde til huse på Frederiksberg, producerede krystalis til hovedstadsområdet indtil værket blev lukket i 60'erne. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Officersskolen.

Introduktion til Officersuddannelsen der holder til på Frederiksberg Slot. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Tavse og Siriuspatruljen.

Tavse af gennem hele sit liv været tilknyttet Sirius patruljen i Nordøstgrønland, her fortæller han om livet oppe nordpå og hvordan det er at vende hjem. Produceret af Frederiksberg Mediecenter.

Mere...

For flere videoer, se min youtubekanal:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLoKw-VxUALISAgIz-gXM9lG85n5-Cn-m3

 

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk